آیا خوردن کیک رژیمی ضرر ندارد؟

 

diet cake

کیک رژیمی حاوی مقادیر زیادی پروتئین و کلسیم است که از تخم مرغ و شیر تامین می شوند.

همچنین شما می توانید با اضافه کردن گردو یا برخی دیگر از انواع مغز دانه ها کیک خود را مقوی تر کنید.

اگر در خوردن کیک زیاده روی نکنید سلامتی شما به خطر نمی افتد.

با این حال اگر این کیک را برای دیابتی می خواهید باید برای آرد و شکر موجود در آن  جایگزین بهتری پیدا کنید.

به عنوان مثال نصف آرد را با نصف لیوان جو دوسر جایگزین کنید و یا از شیرین کننده های بهتری از قبیل:

شیره خرما، شیره توت، انواع توت ها، سیب و سبزیجاتی مانند هویج استفاده کنید.

کیفیت کیک رژیمی

برای خوردن یک گزینه با کیفیت کیک را در نظر بگیرید.

کیک های تازه و با مواد افزودنی کمتر و یا کیک هایی که کالری کمتری دارند را انتخاب کنید.

کیک های خانگی با مواد مرغوب تری تهیه می شوند.

همچنین برای اینکه شکر کمتری به کار رود می توان از شیرین کننده های طبیعی استفاده کرد.

آیا خوردن یک کیک رژیمی باعث افزایش وزن نمی شود؟

مواد اصلی برای تهیه انواع کیک ها شیر، تخم مرغ، آرد و شکر است.

در واقع هیچ کدام از این ها اگر در حد متعارف استفاده شوند بد نیستند.

منبع کربوهیدرات

کیک ها منابع عالی از کربوهیدرات ها هستند.

کربوهیدرات ها انرژی مغز، بدن و ماهیچه ها را فراهم می کنند.

کمک به هضم

در کیک رژیمی خود از برخی میوه هایی مانند انواع توت ها، آناناس و سیب که همگی منابع خوبی از فیبرها هستند، استفاده کنید.

همچنین اضافه کردن هویج به کیک یک انتخاب سالم و مغذی است.

کمک به عضله سازی

خوردن برخی از کیک ها می تواند یک عامل مهم در عضله سازی باشد.

ماهیچه های شما برای رشد و ریکاوری به پروتئین و مواد مغذی نیاز دارند.

کیک ها حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد مغذی هستند و اگر بعد از تمرین یک برش از کیک رژیمی خود بخورید به اهداف عضله سازی خود می رسید.

زمان خوردن کیک

به منظور عضله سازی بیشتر می توانید پس از تمرینات باشگاهی یک برش کیک بخورید.

بعد از یک جلسه پیلاتس برای لاغری شکم، عضلات شما در حالت ریکاوری قرار می گیرند و در این زمان رساندن مواد مغذی به آنها می تواند باعث رشد و ترمیم عضلات شود.

جفت شدن پروتئین

بعد از تمرینات باشگاهی یا غیر باشگاهی برای تقویت عضله سازی یک برش کیک بخورید.

از قانون 20/80 استفاده کنید

این قانون از شما می خواهد روزانه ۸۰ درصد غذاهای سالم و مغذی بخورید و در ۲۰ درصد باقی مانده کمی انعطاف پذیر عمل کنید.

این بدان معنی است که نباید بعد از خوردن یک تکه کوچک از کیک احساس گناه داشته باشید.

چگونه یک کیک رژیمی بدون شکر درست کنیم؟

در دستور پخت این کیک از توت سفید خشک یا شیره توت و سس سیب شیرین نشده به عنوان جایگزین شکر استفاده کنید.

همچنین می توانید در مواد خود آرد جو دوسر را در ترکیب با آرد سفید بکار ببرید.

مواد لازم

·       یک لیوان شیر

·       دو لیوان آرد

·       نصف لیوان شیره توت سفید

·       نصف لیوان سس سیب شیرین نشده

·       دو عدد تخم مرغ

·       یک چهارم لیوان روغن کنجد

·       یک قاشق چایخوری وانیل

·       یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

·       نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

·       یک چهارم قاشق چایخوری نمک

·        دو قاشق غذاخوری گردوی خرد شده

طرز تهیه

فر را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

ظرف کیک خود را چرب کرده و کمی آرد بپاشید.

اگر از توت خشک در مواد خود استفاده کرده اید آنها را با آب جوش بشوئید تا کمی نرم شود.

تخم مرغ ها را با نمک در همزن بزنید تا صاف و یکدست شوند.

سس سیب، وانیل، روغن، شیر و شیره توت را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.

آرد را الک کرده و با بیکینگ پودر، دارچین و گردوی خرد شده مخلوط کنید.

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر آماده شده را در ظرف کیک ریخته و در فر قرار دهید.

بعد از ۴۵ دقیقه یک خلال دندان تا مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است.

بعد از سرد شدن یک برش از آن را با خیال راحت بخورید و لذت ببرید.

منبع: sira.fit

Comments

Popular posts from this blog

چه غذای رژیمی با کدو می توان درست کرد؟

طرفدران رژیم ارتشی سه روزه چه می گویند؟

فواید رژیم کم چربی چیست؟